BLOGMAS 2015: #1 - Ulola maslac za tijelo (naranča i cimet)

12:26 6 Comments A+ a-

Zbilja sam se premišljala da li bih se upuštala u ovo ili ne, ali s obzirom na vaš pozitivan feedback na FB stranici bloga, odlučila sam da ću ove godine i ja napraviti Blogmas (ili po uzoru na Youtubere - Vlogmas). :) Znam da će biti naporno, jer se i situacija na faksu polako zahuktava s obzirom da mi je ovo zadnja godina, no želja je prevladala i eto, tipkam vam prvi post za ovogodišnji Blogmas. Za one koji nisu sigurni što je to - svaki dan do Božića tipkat ću vam novi post - popis je napravljen, da si malo olakšam, no bude tu i tamo koje izmjene... :) Možete očekivati recenzije, malo make up-a, noktopostova, random stvari, a i jedno darivanje! :) Nadam se da vam se sviđa ova ideja, jer mene jako veseli ovo. Bilo bi mi drago kada biste i vi bili što aktivniji u komentarima tako da znam što vas više/manje zanima...

A sada, krenimo s prvim postom...
Kao što naslov posta kaže, tipkat ću vam o Ulolinom maslacu za tijelo s narančom i cimetom čija me kombinacija odmah asocira na blagdane... :) Kako mi se svidio, pročitajte u nastavku!

Ulola kaže:
 "Ovaj maslac, zbog sadržaja eteričnih ulja naranče i cimeta oživljava, budi i zagrijava kožu te potiče cirkulaciju. Pčelinji vosak i kakao maslac, kao neizostavni dio maslaca za tijelo, stvaraju lagani zaštitni sloj na koži čime ju štite od štetnih vanjskih utjecaja i zadržavaju vlažnost kože. Maslac je, osim za njegu pogodan, i za anticelulitne tretmane. Nanestite maslac na tijelo, pričekajte da se upije u kožu i osjetit ćete neodoljiv utjecaj prirode."
Sastav: kakao maslac, maslinovo ulje, suncokretovo ulje, bademovo ulje, pčelinji vosak
Eterična ulja: naranča, cimet
Pakiranje: 180 ml
Rok trajanja: 24 mjeseca

 Proizvod dolazi u jednostavnoj teglici od čvrste plastike. Poklopac je u nekoj od boja karakterističnih za određen sastojak. Ono što mi se posebno sviđa kod pakiranja je zaštitna naljepnica pa prilikom kupovine možete vidjeti da li je netko dirao maslac prije vas.

 Moram priznati da me miris jako iznenadio - očekivala sam da će me "zapljusnuti" onaj klasični miris naranče i cimeta, no miris je zapravo jako nježan, nenametljiv i prirodan. Moj nos detektira više cimeta, dok mama osjeti više naranče. :)
Ovo je maslac u pravom smislu riječi - dolazi u krutom obliku, no čim dođe u doticaj sa toplinom vaše kože, topi se pod prstima i bez problema ga možete nanositi na tijelo.

Pošto se radi o maslacu, nekako je za očekivati da će ostavljati mastan trag i da će se malo teže upijati. Istina, treba mu mrvicu dulje od klasičnih losiona, mlijeka da se upije, no neće vam ostavljati mastan trag na tijelu i odjeći, već će se u potpunosti upiti, a vašu će kožu ostaviti nahranjenom.


Pošto je zima pokucala na vrata, uključilo se grijanje, naša koža treba više njege. Ovaj maslac nanosim nakon korištenja pilinga jer mi se čini da se onda bolje upije i da je koža nekako dulje hidratizirana.
Maslac bih preporučila svim suhokošcima, mislim da će vam se svidjeti... :)
Možda vam se čini da je  180 ml mala količina za neku mazalicu za tijelo, ali ovog proizvoda zbilja ne treba previše kako bi nahranio vašu kožu. Osim toga, ja ga recimo ni ne koristim svaki dan, pa mi ovo pakiranje potraje sigurno 3 mjeseca. A i ovo mi je nekako više zimska mazalica zbog svoje teksture.

Ulola u ponudi ima još nekoliko kombinacija mirisa, a cijena im je oko 60 kn. Cijena je možda nešto viša, ali vjerujte da vrijedi svake kune i  s obzirom na kvalitetu se itekako isplati .. A osim toga, često se mogu naći na raznim akcijama. :)

Jeste li isprobali Uloline maslace? Koji biste Ulolin proizvod još preporučili?
I, recite mi, kako vam se čini ideja Blogmasa? :)

6 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
1. prosinca 2015. u 13:20 delete

Svida mi se ideja Blogmasa i drzim fige da nades vremena da ga provedes do kraja ;)
Iskreno nisam jos isprobala nista od Ulole tako da ti ni ne mogu nista preporuciti. Opcenito nisam bas ljubitelj maslaca za tijelo jer su mi premasni i treba im dugo da se upiju.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
1. prosinca 2015. u 15:44 delete

Ja ga obožavam! To mi je najbolja mazalica IKAD! :) Isprobala sam ovaj, ali sad planiram uzeti onaj od čokolade i naranče :)

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
1. prosinca 2015. u 19:12 delete

Meni je odličan, čak mi je na moru pomogao kad sam lagano izgorila :D Isto kao i Marina čokoladu i naranču namjeravam isprobati. :) Od Ulole sam isprobala i ostale narančaste proizvode, piling mi je odličan, a sapun dobar, ali ništa spektakularno. Imam mali ljubičasti maslac koji koristim za usne i zeleni sam u tu svrhu koristila i oba su lijepo njeguju :D
I super ti je ideja Blogmasa, sretno :D

Reply
avatar
1. prosinca 2015. u 20:44 delete

Kupila bi ga samo da mogu pomirisat :)

Reply
avatar
1. prosinca 2015. u 20:45 delete

Meni je taj od čokolade i naranče imao preintenzivan miris :/

Reply
avatar
Tina
AUTHOR
5. prosinca 2015. u 01:05 delete

nisam probala nista od njih, trenutno sam na 'klasičnim' losionima pa najčešće i njih koristim a u pripremi je i jedan maslac za tijelo kad ovaj potrošim

Reply
avatar