BLOGMAS 2015: #17 - Maybelline Color Tattoo Creamy mattes - Creme de nude

21:13 6 Comments A+ a-

Baš su se zaredale recenzije Maybelline proizvoda na blogu.. :) No eto, nekako se poklopilo da trenutno koristim dosta njihovih proizvoda.

Sigurna sam da ste već primijetili nova Color tattoo sjenila na policama drogerija. Ja im isto nisam mogla odoljeti, pa sam prije nekih mjesec dana ulovila nijansu Creme de nude. Kako mi se svidjelo, pročitajte u nastavku... :)


Creamy mattes podsjećaju na Macove Paint potove, mislim da ih je The PSara usporedila u jednom od svojih videa, pa škicnite kod nje za usporedbu. Ja Paint potove nisam isprobala tako da ne znam njihove sličnosti/razlike. 
Pakiranje je ostalo isto kao i kod prijašnjih CT sjenila, tako da vam o njemu nemam nešto previše za reći. :)


Nijansa koju sam ja odabrala je, kao što sam već napisala, Creme de Nude, topla bež nijansa. Sjenilo se lako nanosi, meni se najboljim pokazalo nanošenje prstom jer se sjenilo pod toplinom kože malo zagrije i lakše razmazuje. 

Odabrala sam ovu nijansu kako bih ju prvenstveno koristila kao bazu. Kao samostalno sjenilo mi se iskreno i nije baš svidjelo. Ne znam kako bih to opisala, no kao da naglasi suhoću vašeg kapka, iako moji kapci uopće nisu suhi i zbilja brinem da mi je okoloočno područje hidratizirano. Vidjet ćete o čemu govorim na sljedećim fotografijama.


Na lijevoj slici je "goli" kapak, na desnoj CT sjenilo. Prekrilo je moje pjegice, neutraliziralo crvenilo i kapilarice, no ne sviđa mi se što izgleda nekako suho.


Iako mi se kao samostalno sjenilo nije svidjelo, kao baza je zbilja odlično. Pojačava intenzitet sjenila, ne nakupljaju se u pregibu ni nakon cijelog dana (isprobano :) ), niti se gubi intenzitet sjenila.
Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti kako sjenilo funkcionira kao baza:
1. samo Color Tattoo
2. i 3. random sjenila iz Beauty UK palete
4. i 5. CT + sjenila iz Beauty UK palete

Msilim da se primijeti pojačanje pigmentiranosti... :)


Da zaključimo:
Iako mi se sjenilo za samostalno nošenje nije pokazalo najboljim, kao baza je zbilja odlično i ako ga namjeravate tako koristiti - imate moje tople preporuke. 
Postoje još 3 nijanse iz Creamy mattes linije, ne znam kako se one ponašaju, no voljela bih i njih isprobati.
Sjenila možete kupiti po cijeni od oko 40 kn.

Jeste li isprobali Color Tatto sjenila? Koja vam je najdraža nijansa?


BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10 

#11
#12
#13
#14
#15
#16


6 komentari

Write komentari
Tanja
AUTHOR
17. prosinca 2015. u 21:51 delete

Uzela sam i ja ovu nijansu :) Koristim kao bazu a ne samostalno sjenilo i tako mi je odlicno. Usporedujuci s MAC pp, skroz ok je za puno manju cijenu od MAC-a no moram priznati da je MAC-ov pigmentiraniji i otporniji.

Reply
avatar
Tina
AUTHOR
17. prosinca 2015. u 21:56 delete

imam ona prva sjenila koja se meni skidaju s očiju dok ova matirana još nisam probala

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
19. prosinca 2015. u 11:56 delete

I ja sam,nedavno kupila ovu nijansu o kojoj sam i pisala; al vidiš - nisam se sjetila da bi se na prstu mogla mrvicu rastopiti i samim time puno ljepše i lakše nanjeti pa ću svakako prisvojiti ovaj savjet. Inače, i meni je predobro kao baza.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:51 delete

Joj, sad me svejedno dalje zanima kakav je Mac.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:56 delete

Ja srećom nemam problema s nakupljanjem u pregibu, tako da ne bih znala reći da li su ova možda dugotrajnija u odnosu na onu prvu verziju...

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:02 delete

Meni se nanošenje prstom pokazalo definitivno najboljim načinom.. :) Drago mi je da sam dala ideju.. ;)

Reply
avatar